Detalji užasa u Bogatiću: Lekari se bore za život devojke koja je vozila bez dozvole

Vraćali se sa svade, otac joj dao da vozi

15.10.2023. 14:00
  • Podeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Devojka D. P. (18) koja je vozila "bmw" bez vozačke dozvole u teškom je stanju zbog čega je prebačena za Beograd. Ona je sinoć u Bogatiću sletela sa puta, kada je njen otac koji je bio na mestu suvozača poginuo na mestu, piše Blic.

U saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2:30 časova dogodila u Bogatiću poginuo je R. P. (48) iz Badovinaca.

Nesrećni čovek je bio suvozač u vozilu kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala njegova ćerka D. P. (18).

Sa teškim telesnim povredama i u komi hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića je devojku transportovala do bolnice, a lekari se bore da joj spasu život.

Ona je zbog težine povreda prebačena u Beograd, prenosi Glas Podrinja.

Nezgoda se dogodila na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo. Muškarac je stradao na licu mesta.

Tužilaštvo je naložilo obdukciju.

Vraćali se sa svadbe

Kako se sumnja, prema prvim informacijama, uzrok nesreće je neprilagođena brzina.

"Njih dvoje su bili na veselju, tačnije na jednoj svadbi u Bogatoiću i navodno, R. P. je malo više popio pa je dao svojoj ćerki da vozi nazad do kuće jer je deonica od restorana do njihove porodične kuće mala", kažu komšije sela kod Bogatića za Kurir i dodaju:

"To navodno nije prvi put da devojka vozi, i poginuli je imao poverenja u nju zato joj je i dao volan u ruke, iako nema papir za to. Verovatno je malo brže ušla u krivinu i izgubila je kontrolu nad vozilom i sletela s puta i direktno se zakucala u drvo. Auto je od siline udarca na prednjem delu potpuno smrskan."

Kako su dalje objasnile komšije ove porodice, nadaju se da će devojčica preživeti pošto je od zadobijenih povreda u udesu upala u komu.

"Supruga R. P. je van sebe kada je saznala šta se dogodilo, kao i njene druge dve ćerke koje nisu bile sa njima na prolavi kobne večeri - kažu oni i dodaju da je nesrećni čovek na licu mesta poginuo, a da je kolima Hitne pomoći prevezena povređena tinejdžerka", kažu sagovornici i dodaju:

"Jako nam je žao što su doživeli ovu tragediju, jer su oni jedna divna, vredna i poštena porodica koja se bori za svoje tri ćerke izvede na pravi put. Svi idu u nadnicu i rade, pa čak i ta malena koja je vozila kola, beru javuke, maline, ma sve rade i bore se", zaključuju oni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()