Devojčica (17) završila u komi zbog ekstazija: Hitno se oglasio Dačić o drogama na Egzitu

Roditelji kažu da devojčica nije bila sklona takvim ispadima

15.07.2024. 14:23
  • Podeli:
urgentni centar, beograd - 5 maj 2023 - foto Milos Tesic ATAImages-6584617e6db44.webp Foto: Milos Tesic/ATAImages

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, govoreći o upotrebi droge i radu policije tokom festivala Egzit u borbi protiv narkotika, otkrio je jedan slučaj.

"Imamo informaciju da je devojčica 2006. godište, koja još nema 18 godina, otišla s drugaricom u Novi Sad i završila u komi", naveo je ministar Ivica Dačić.

"U pitanju je ekstazi. Velike količine ekstazija", pojasnio je ministar, pa nastavio:

"Roditelji kažu da devojčica nije bila sklona takvim ispadima. Ona je sad u teškom stanju", on je rekao da joj se zbog velike količine ekstazija zatrovalo skoro celo telo i dodao da MUP i dalje upozorava na veliki rizik posebno za mladu generaciju.

Inače, ministar Dačić je posetio Egzit i naveo da policija čini sve da obezbedi javni red i mir.

"Obezbedili smo i čamce za Rečnu policiju u Novom Sadu. Već prve noći smo spasili nekoliko ljudi koji su skočili sa mosta", dodao je Ivica Dačić.

Podsetimo, tinejdžer (17) iz Novog Sada preminuo je na Petrovaradinskoj tvrđavi, a sumnja se da je smrt usledila usled prekomerne upotrebe narkotika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()