Devojčica (3) otrovana alkoholom: Iz Lazarevca prevezena u Tiršovu, bore joj se za život

O slučaju su, pored policije, obavešteni i Centar za socijalni rad i Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu.

12.09.2024. 22:04
  • Podeli:
policija, rotacija pixabay-6617abdac5221.webp Foto: Pixabay

Beogradska policija obaveštena je večeras oko 20 časova da je u bolnicu u Tiršovoj dovezena devojčica (3) zbog teškog trovanja alkoholom.

Kako saznaje "Blic", devojčica je dovedena u pratnji oca u bolnicu, a navodno ju je pronašao komšija u nesvesnom stanju kada je došao u kuću u kojoj je ona bila potpuno sama.

"Policija je obaveštena da je devojčica u jako teškom stanju i životno ugrožena, a nju je navodno majka ostavila samu u kući. Devojčica ima i braću i sestre, ali oni u trenutku užasa nisu bili kod kuće. Bili su negde s majkom. Inače, devojčicini roditelji su razvedeni", kaže izvor Blica.

O slučaju su, pored policije, obavešteni i Centar za socijalni rad i Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu.

"Policija je obavila informativni razgovor s ocem i naloženo je prikupljanje svih potrebnih obaveštenja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja", kaže izvor "Blica".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()