Devojčica u Nišu pala sa šestog sprata: Hospitalizovana sa teškim povredama

Devojčica ima prelom desne butne kosti, višestruki prelom karlice, prelom desne potkolenice i prelom desnog stopala

13.10.2022. 08:51
  • Podeli:
Hitna pomoc.jpg Foto: beograd94

Četrnaestogodišnja devojčica pala je sa šestog sprata zgrade u Nišu i zadobila teške telesne povrede.

Policija je 15 minuta pre ponoći dobila prijavu da je devojčica pala sa terase šestog sprata zgrade na Vizantijskom bulevaru u Nišu, saznaje RTS.

Kako je toj televiziji potvrđeno, devojčica ima teške telesne povrede i hospitalizovana je na Klinici za dečiju hirurgiju.

Navodi se da devojčica ima prelom desne butne kosti, višestruki prelom karlice, prelom desne potkolenice i prelom desnog stopala.

Nema povrede drugih organskih sistema. Dete je sve vreme svesno, komunikativno, rekonstruiše događaj povređivanja i trenutno je hemodinamski stabilna.

Još se utvrđuju okolnosti kako je došlo do pada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()