Direktorka OŠ 'Banović Strahinja': Učenik koji je pao kroz prozor škole van životne opasnosti

Dete je palo kroz prozor, sa prvog sprata, sa visine od pet metara.

17.09.2024. 19:48
  • Podeli:
pxl-070322-92372733-photo-miroslav-lelaspixsell-hitna-pomoc.jpg Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

Đak koji je pao kroz prozor osnovne škole "Banović Strahinja" je van životne opasnosti, rekla je za Danas Tatjana Vasović Novosel, direktorka te škole.

Direktorka, koja se, kako prenosi Danas, trenutno nalazi u Urgentnom centru sa dečakovim roditeljima, ističe da je urađena prva dijagnostika i da se dečakovo stanje prati.

Nezgoda se dogodila danas, nešto posle 16 sati u školi, a kako je objavljeno dete je palo kroz prozor, sa prvog sprata, sa visine od pet metara.

Danas prenosi da je dete bilo u produženom boravku koji se nalazi na prvom spratu, a šta se tačno dogodilo pokazaće istraga.

„Mene je ta vest zatekla u gradu, došla sam pravo u Urgentni centar. U školi je obavljen uviđaj, uzete su izjave, a više informacija ćemo imati sutra kada deca koja su bila sa njim budu dala izjave u prisustvu roditelja“, rekla je direktorka.

Ona je najavila da će se škola sutra oglasiti saopštenjem.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()