Direktorka škole u Surdulici nakon eksplicitnog snimka: Stiže inspekcija, obaveštena policija

Mediji navode da je snimak na kome su dva učenika i učenica, navodno snimljeni tokom određenih polnih radnji u učionici

24.11.2023. 12:50
  • Podeli:
policija mup republike srbije-64fb6e97808f5.webp Foto: MUP Republike Srbije

Snimak navodnog seksualnog odnosa među učenicima šestog razreda u Surdulici šokirao je javnost u Srbiji.

Više javno tužilaštvo u Vranju dalo je nalog da se provere okolnosti nastanka snimka u OŠ “Vuk Karadžić” u Surdulici.

Reporteri televizije Blic stupili su u kontakt sa direktorkom te škole Draganom Nešić, koja nije htela pred kamere, ali je izjavila da ne može mnogo detalja o ovom slučaju da iznosi u javnost, jer je pokrenut disciplinski postupak.

Za tu televiziju je rekla da se preksinoć saznalo za incident, da je situacija vrlo delikatna i da je istraga u toku. 

Istakla je da su odmah obaveštene sve nadležne institucije – policijska uprava i Centar za socijalni rad i zdravstveni centar, kao i roditelji. 

Tim za prevenciju radi sve ono što inače treba da se radi u ovakvim situacijama. Disciplinski postupak je odmah pokrenut i danas bi ovu školu trebalo da poseti inspekcija.

Roditelji iz Surdulice čija deca idu u ovu školu izjavili su za „Blic TV“ da su šokirani ovim događajem.

 Ističu da se ovakav incident nije do sada dogodio u ovom malom mestu, i potpuno su u čudu, jer, kako kažu, njihovoj deci nije dostupan takav sadržaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()