Dojave o bombama na više mesta u Beogradu

Na "meti" VMA, Filozofski fakultet, Ušće...

09.12.2022. 17:33
  • Podeli:
MUP_Srbija-1665435733119.webp Foto: MUP Srbija

Dojave o danas postavljenim bombama na više mesta u Beogradu je potvrdio MUP, čije ekipe su na terenu.

Radi se o pretećem mejlu, kako prenosi portal "Blic", u kojem se tvrdi da su bombe postavljene na tačno određenim lokacijama.

Tako je rečeno da se šest eksplozivnih naprava nalazi na drugom spratu VMA, dve na prvom spratu Filozofskog fakulteta, a sedam u lokalima na prizemlju Šoping centra "Ušće".

Kaže se da u tom mejlu stoji i da su dve bombe postavljene na terminalima i pet po toaletima Aerodroma "Nikola Tesla", zatim još dve u Hramu Svetog Save, a tri u Crkvi svetog Marka.

Portal prenosi navode i da se devet eksplozivnih naprava nalazi na terminalima centralne Železničke stanice, jedna u kancelarijama stadiona Fudbalskog kluba "Partizan", što je utvrđeno da je lažna dojava, dok je ukupno osam bombi u nekoliko beogradskih kladionica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()