Dojave o bombama u celom Beogradu

MUP je primio dojave o 50 dostavljenih bombi širom Beograda.

31.10.2022. 12:39
  • Podeli:
MUP_Srbija-1665435733119.webp Foto: MUP Srbija

Dojave o bombama dobili su Studentski dom na Bulevaru Kralja Aleksandra, tržni centar "Ušće", Filozofski fakultet i zgrada Rektorata Univerzteta u Beogradu, KBC Zemun, kao i više kladionica, javlja RTS.

Neki mediji su preneli da je u pitanju 50 bombi na nekoliko lokacija, među kojima su: Ambasada Belorusije, Tržni Centru Usće, Studentski dom, dve bombe u KFC na Studentskom Trgu, devet na aerodromu Nikola Tesla, zatim u TC Delta siti u Ulici Jurija Gagarina.

Specijalizovane policijske ekipe izašle su na teren i ispituju navode o postavljenim bombama.

Poslednjih meseci bilo je više dojava o bombama na različitim lokacijama u glavnom gradu, a na meti lažnih dojava bile su i osnovne i srednje škole.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()