Doživotna robija za Miroslava Markovića: U martu 2023. ubio Sanju na ulici u Pirotu

Ubistvo se desilo 5. marta prošle godine

28.02.2024. 14:45
  • Podeli:
Tan2023-05-1716040234_6 policija srbija miloš milivojevic-649690a608d05.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Viši sud u Pirotu izreklo je Miroslavu Markoviću kaznu doživotnog zatvora jer je 5. marta prošle godine hicima iz pištolja ubio svoju bivšu devojku Sanju M. u centru Pirota. 

On je osuđen za krivično delo teško ubistvo na kaznu doživotnog zatvora, a za krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja na pet, te mu je sud izrekao jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

Ovo je prvostepena presuda na koju odbrana ima pravo da uloži žalbu Apelacionom sudu u Nišu.

 

Marković je u trenutku ubistva imao zabranu prilaska. 

Ovo je deseta doživotna kazna zatvora izrečena u Srbiji od 2019. godine kada je ona ponovo uvedena.

"On je osuđen na jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora za krivično delo teško ubistvo i osuđen je za proizvodnju, držanje i nošenje oružja u trajanju od pet godina", saopštila je portparolka Višeg suda u Pirotu, Branimirka Mitrović.

Miroslav je upucao Sanju nasred ulice, dok je išla u prodavnicu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()