Dragiša Binić na informativnom razgovoru u Višem tužilaštvu

Binić bi trebalo da u Višem javnom tužilaštvu da informacije vezane za nameštanje fudbalskih utakmica

22.09.2022. 11:18
  • Podeli:
dragiša binić printscreen youtube.jpg Foto: Printscreen/Youtube/NebojsaPetrovic

U Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu na informativni razgovor došao je Dragiša Binić, bivši član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koji je bio zadužen za regularnost takmičenja.

On je na razgovor u Palatu pravde došao sam.

Binić je prošle sedmice pozvan da u svojstvu građanina postupajućem zameniku javnog tužioca pruži neophodna obaveštenja i informacije u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica, a o kojima je govorio u emisiji "Sportlight" emitovanoj u petak, 9. septembra.

Tužilaštvo je formiralo predmet u ovom slučaju kako bi se proverili navodi izneti u pomenutoj emisiji, jer ukazuju na koruptivne radnje, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo nastavlja provere 

Više javno tužilaštvo u Beogradu nastaviće dalje provere na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa navodima Dragiše Binića, bivšeg člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, a povodom njegovih saznanja o nameštanju fudbalskih utakmica, potvrđeno je u tom tužilaštvu.

On je danas obavio informativni razgovor u svojstvu građanina u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako se saznaje Binić ništa konkretno nije rekao na današnjem informativnom razgovoru u tužilaštvu, koji je trajao oko sat i po vremena.
 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()