Dva mladića ranjena u Petrovaradinu, policija traga za ostalim učesnicima sukoba

Policija intenzivno traga za svim učesnicima sukoba i radi na utvrđivanju toga šta se dogodilo, javlja 021.rs

10.08.2023. 09:45
  • Podeli:
srpska policija mup tara radovanović tanjug-63f344aa929c1.webp Foto: Tanjug / Tara Radoavnović

Dva mladića ranjena su u sukobu koji se sinoć oko 23 časa dogodio na mostu u Preradovićevoj ulici, u Petrovaradinu.

Novosađanin star 24 godine zatečen je sa ubodnim ranama u Ulici Podunavskog odreda, dok je drugi mladić star 26 godina, sa prebivalištem u Petrovaradinu, zatečen ranjen na mostu, javio je portal 021.rs.

Za drugog mladića još nije utvrđeno kakve je tačne povrede zadobio, ali postoji sumnja da je ranjen vatrenim oružjem.

Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić je za 021.rs izjavila da su njihove dve ekipe intervenisale u 23.20 časova u Preradovićevoj ulici. Na licu mesta su zbrinuli dve muške osobe i u svesnom stanju ih prevezli u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Kako 021.rs nezvanično saznaje, policija intenzivno traga za svim učesnicima sukoba i radi na utvrđivanju toga šta se dogodilo.

Svedoci navode da je najverovatnije došlo do upotrebe vatrenog oružja, jer su se čuli zvuci koji liče na pucnjavu. Dodajamo i da se, prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije radi o sukobu navijača.

Na mostu u Preradovićevoj ulici nedaleko od Bloka 8 gde se dogodio obračun, na trotoaru se mogla videti velika količina krvi, a policija je do kasno vršila uviđaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()