Dva muškarca (35) ubodena nožem, zadobili teške povrede: Užas kod kafane na Voždovcu

Hitna pomoć noćas je intervenisala ukupno 108 puta, od toga 17 puta na javnim mestima

03.02.2024. 07:40
  • Podeli:
hitna beograd wikimedia-64fc89057c3ee.webp Foto: Wikimedia

Dva muškarca stara oko 35 godina teško su povređeni kada su ubodeni nožem noćas oko 2.12 sati kod kafane u Zaplanjskoj ulici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Jedan od njih je prevezen u Urgentni centar (UC), a drugi je sam došao u ambulantu Hitne pomoći, nakon čega je i on prevezen u UC.

U Beogradu su se tokom noći dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe lakše povređene.

Hitna pomoć noćas je intervenisala ukupno 108 puta, od toga 17 puta na javnim mestima.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici - astmatičari, sa visokim pritiskom, kao i psihijatrijski pacijenti, navode u Hitnoj pomoći.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()