Dve žrtve udesa na putu Niš-Svrljig: Uhapšen vozač pogrebnog preduzeća (38)

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva niška policija u sredu je uhapsila 38-godišnjeg muškarca koji je izazvao saobraćajnu nesreću

07.09.2023. 09:36
  • Podeli:
hitna_pomoc_foto_pixabay.jpg Foto: Pixabay

U bolnici u Nišu preminuo je N.K. koji je, u ponedeljak, povređen u nesreći u svrljiškom selu Vrelo. U istoj nesreći poginuo je i vozač.

Pacijent N.K. je, uprkos svim naporima lekara i borbi za očuvanje njegovih vitalnih funkcija, podlegao povredama. On je preminuo juče po podne, saznaje Tanjug iz Kliničkog centra Niš.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva niška policija u sredu je uhapsila 38-godišnjeg muškarca koji je u ponedeljak na putu Niš - Svrljig kod sela Vrelo izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Nišlija B. M. (61), dok je njegov saputnik N. K. (53) zadobio teške telesne povrede, opasne po život.

Tridesetosmogodišnjak se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je upravljajući kombijem, vlasništvo knjaževačkog pogrebnog preduzeća, krećući se iz pravca Svrljiga ka Nišu, prešao na levu stranu kolovoza i udario u "audi" niških tablica koji mu je dolazio u susret.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()