Eksplodirala plinska boca u Novom Sadu: Ima povređenih

Eksplozija se dogodila oko 10 sati i to u Ulici Arona Zagorice.

19.09.2024. 11:47
  • Podeli:
hitna pomoć pixabay-66c5cf14a5dcd.webp Foto: Pixabay

U montažnom kontejneru u naselju Veternik u Novom Sadu jutros je eksplodirala plinska boca, a prema nezvaničnim saznanjima jedna osoba je tom prilikom povređena-

Eksplozija se dogodila oko 10 sati i to u Ulici Arona Zagorice.

Policija i pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice za samo nekoliko minuta stigli su na mesto eksplozije i tamo zatekli povređenu osobu.

Prilikom eksplozije nije došlo do požara, piše Informer.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()