GAK Narodni Front: Suspendovana sestra koja je uživo prenosila porođaj

Instrumentarka iz Fronta uživo je prenosila tuđi porođaj carskim rezom iz porođajne sale

26.04.2023. 15:12
  • Podeli:
pacijent bolnica pixabay-6405f0dc27a49.webp Foto: Pixabay

Uprava Ginekološko akušerske klinike "Narodni front" je saopštila danas da je medicinska sestra, koja je na jednoj društvenoj mreži uživo prenosila porođaj iz operacione sale, odmah po hitnom postupku suspendovana, a pokrenut je i disciplinski postupak. 

U saopštenju dostavljenom medijima iz Uprave te klinike navode da su zgroženi i da najstrože osuđuje postupak medicinske sestre i izražavaju zahvalnost svima koji su blagovremeno ukazali na tu situaciju, kako bi mogli pravovremeno da reaguju i preduzmu sve neophodne mere da se tako nešto nikad ne ponovi.

"Medicinska sestra koja je napravila ozbiljnu povredu radnih dužnosti i obaveza kao i profesionalne etike je odmah po hitnom postupku suspendovana, a pokrenut je i disciplinski postupak", navode u saopštenju.

Napominje se da je mera zloupotebe mobilnih telefona u porodilištu i operacionoj sali i dalje na snazi.

Medicinska sestra iz GAK "Narodni Front" noćas je objavila na društvenoj mreži TikTok uživo prenos porođaja iz operacione sale, uprkos meri zabrane upotrebe mobilnih telefona u porodilištu i operacinoj sali.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()