Goran Džonić upućen na izdržavanje kazne zbog svirepog ubistva porodice Đokić

Džonić je osuđen na 40-ogodišnju kaznu zatvora

28.02.2024. 12:17
  • Podeli:
Goran Džonić Tanjug DIMITRIJE NIKOLIĆ-6467627120ddf.webp Foto: Tanjug/DIMITRIJE NIKOLIĆ

Penzionisani vatrogasac Goran Džonić (59) iz aleksinačkog sela Moravac, koji je odlukom Apelacionog suda u Nišu pravnosnažno oszđen na doživotnu robiju zbog teškog ubistva upućen je iz protvroske jedinice Kazneno popravnog zavoda u Nišu u Zabelu radi izdržavanja kazne.

„Osuđeni Goran Džonić stupio je na izdržavanje kazne 14. februara u Kazneno popravni zavod u Požarevcu“, rečeno nam je u Osnovnom sudu u Nišu koji je nadležan za izvršavanje krivičnih sankcija.

Džoniću je najteža kazna predviđena Krivičnim zakonikom izrečena jer je u noču između 26. i 27. septembra 2021. godine iz koristoljublja ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju

Zločin je brižljivo planiran što se vidi iz toka događaja koji su prethodili svirepom zločinu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()