Grčevita borba spasilaca u Vladimircima: Drugi radnik kog je zatrpala zemlja izvučen živ

Nažalost, prvi radnik je preminuo nakon nesreće

07.11.2023. 08:25
  • Podeli:
hitna beograd wikimedia-64fc89057c3ee.webp Foto: Wikimedia

Spasioci su noćas živog izvukli I. P. (28) ispod zemlje koja se na njega obrušila dok je u mestu Krnule kod Vladimiraca sa G.H. (35) iskopavao ribnjak i on je hospitalizovn u šabačkoj bolnici - potvrđeno je rano jutros za Telegraf.rs u Policijskoj upravi u Šapcu.

Nesreća se dogodila juče posle 17 časova, kada se obrušila zemlja prilikom iskopavanja ribnjaka i zatrpala dvojicu muškaraca, život je izgubio G.H. čije beživotno telo su spasioci izvukli posle sat vremena.

Drugi povređeni I.P. je sve vreme bio svestan i komunicirao je sa spaciocima koji su posle višečasovne drame uspeli da ga život izvuku.

On je oko 23 sata primljen u bolnicu, prenosi Telegraf.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()