Hapšenje na KiM: Osumnjičeni za pomaganje Fatonu Hajriziju zadržan iza rešetaka

Faton Hajrizi je 6. jula pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici

21.07.2024. 08:51
  • Podeli:
faton hajrizi - 4 maj 2024 - foto Printscreen Youtube KTV - Kohavision-6698eb611d4b2.webp Foto: Printscreen/Youtube/KTV - Kohavision

Prištinska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog da je pomogao Fatonu Hajriziju da pobegne iz zatvora u Smrekonici pre dve nedelje i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Iz policije su za portal Reporteri potvrdili da je sa osumnjičenim obavljen razgovor nakon čega mu je po nalogu tužioca, određeno zadržavanje.

Faton Hajrizi je, kako se podseća, 6. jula pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bekstvo iz zatvora.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Fatona u petak u okolini Loznice nakon što je ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio još jednog službenika. Faton je bio u bekstvu dva dana i kada ga je policija pronašla, otvorio je vatru na pripadnike MUP-a, nakon čega je ubijen. 

Policajac Nikola Krsmanović, koga je u sredu uveče kod Loznice ubio Hajrizi, sahranjen je juče na seoskom groblju u Jarebicama uz prisustvo velikog broja ljudi. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()