Horor na Mirijevu: Pronađena tela majke i sina u poodmakloj fazi raspadanja

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je obavio uviđaj i naložio obdukciju i toksikološke analize

05.06.2024. 06:30
  • Podeli:
Tan2023-10-2221331564_3 srpska policija mup srbija foto vladimir šporčić-6585f465318ea.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Beogradska policija večeras je pronašla dva tela u poodmakloj fazi raspadanja u stanu u Ulici Matice srpske u Mirijevu, saopštio je MUP.

U pitanju su tela žene (85) i njenog sina (61), dodaje policija.

Na telima, koja su pronađena nešto posle 19 časova, nisu uočeni tragovi nasilne smrti.

Tela su poslata su na Institut za sudsku medicinu radi utvrđivanja uzroka smrti.

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je obavio uviđaj i naložio obdukciju i toksikološke analize, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()