Horor u Beogradu: Mladić (27) ubijen nožem na uglu Ustaničke i Grčića Milenka

On nije davao znake života kada je došla ekipa Hitne pomoći

17.02.2024. 07:42
  • Podeli:
hitna beograd wikimedia-64fc89057c3ee.webp Foto: Wikimedia

Muškarac star 27 godina ubijen je jutros pre 4:00 na uglu Ustaničke ulice i Grčića Milenka, pošto je zadobio ubodne rane nožem u predelu grudi, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Ubijeni mladić nije davao znake života kada je došla ekipa Hitne pomoći.

U tom incidentu uboden je i mladić star 23 godine i on je sa povredama ruke prevezen u Urgentni centar, dodali su iz Hitne.

Dogodilo se i pet saobraćajnih nesreća u kojima je pet osoba lakše povređeno.

Osim hroničnih bolesnika, najviše su se javljali alkoholisane osobe i psihijatrijski pacijenti, a jutros do 6:00, Hitna pomoć je u prestonici Srbije intervenisala 119 puta, od toga 30 na javnom mestu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()