Hrvatska policija pronašla narkotike u vozilu srpskih registarskih oznaka

Sve se idešavalo na graničnom prelazu Tovarnik ka Srbiji

08.10.2024. 20:53
  • Podeli:
hrvatska zagrebačka policija u zagrebu, zagrebački policajci - 24 mart 2024 - foto Luka Batelic PIXSELL-66c72cf8445ff.webp Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Na graničnom prelazu Tovarnik, prema Republici Srbiji, hrvatska policija je pronašla ukupno 632.900 tableta sa psihoaktivnim supstancama u teretnom vozilu registarskih oznaka Republike Srbije.

Prema navodima PU Vukovarsko-sremske županije, 32-godišnji državljanin Srbije je u nedelju, 6. oktobra, u 19.30 kao vozač teretnog vozila došao na kontrolu na graničnom prelazu Tovarnik, prenosi Večernji list.

Izvršenim pregledom vozila u saradnji sa službenicima carine, među robom za koju je vozač prijavio u carinskoj deklaraciji pronađeno je i osam kutija s tabletama koje se nalaze na spisku opojnih droga, psihoaktivnih supstanci i biljaka iz kojih se može dobiti droga.

Nakon kriminalističkog uviđaja, policijski službenici su osumnjičenog vozača sa krivičnom prijavom za neovlašćenu proizvodnju i promet narkoticima odveli u pritvorsku jedinicu PU Vukovarsko-sremske županije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()