Incident tokom izbora: Protiv napadača na prostorije SNS u Zemunu biće podneta krivična prijava

Kako je saopštilo Treće osnovno javno tužialštvo, B. K. (29) je krivično delo Nasilničko ponašanje izvršio u saizvršilaštvu sa O. T. (40)

03.06.2024. 21:06
  • Podeli:
izbori 2024 vladimir šporičić tanjug-665c160771d92.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zemunska policija podneće krivičnu prijavu protiv B. K. (29) zbog postojanja osnovane sumnje da je u mesnom odboru Srpske napredne stranke (SNS) u Zemun polju izvršio krivična dela Teška telesna povreda i Nasilničko ponašanje.

Kako je saopštilo Treće osnovno javno tužialštvo, B. K. je krivično delo Nasilničko ponašanje izvršio u saizvršilaštvu sa O. T. (40) protiv koga će takodje biti podneta krivična prijava.

Gradski odbor SNS Beograd saopštio je juče da je predsednik mesnog odbora Vladimir Kostić prebijen, a da su stranačke prostorije u Zemunu napadnute.

Kako je SNS Beograd objavila na instagramu, nepoznata lica upala su u prostorije Srpske napredne stranke, nakon čega je usledio napad na predsednika mesnog odbora.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()