Izgorela štala u čačanskom naselju Konjevići, stradalo pet krava

Šest krava su uspeli da spasu

14.03.2023. 08:17
  • Podeli:
Čačak_Konjevići_požar_štala_Foto Tanjug Jovan Nikolić-64104f1b759f7.webp Foto: Tanjug / Jovan Nikolić

U čačanskom naselju Konjevići pet krava je stradalo protekle noći u požaru, koji je izbio iz za sada nepoznatih razloga na pomoćnom objektu u domaćinstvu porodice Blagojević.

Od 11 krava, pet je izgorelo dok su ostale uspeli da spasu. Na lice mesta izašle su vatrogasno-spasilačke ekipe sa tri vozila.

Jedna osoba je primljena u Opštu bolnicu u Čačku zbog udisanja dima, ali je nakon opservacije puštena kući.

Dalja istraga pokazaće tačne okolnosti pod kojima je došlo do ovog požara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()