Izrečena četvrta kazna doživotnog zatvora u Srbiji

V.J. je staricu uboo prošle godine nekoliko puta u grudi i prerezao joj je vrat u selu Rečica kod Požarevca

16.09.2022. 15:15
  • Podeli:
zatvorski-prozor-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Apelacioni sud u Kragujevcu izrekao je kaznu doživotnog zatvora za rumunskog državljanina V.J. (39), koji je prošle godine kuhinjskim nožem ubio Radinku Kostić (87).

Ubistvo se dogodilo 5. januara 2021. godine u selu Rečica kod Požarevca. Starica je ubodena nekoliko puta u grudi i prerezan joj je vrat.

Više javno tužilaštvo u Požarevcu žalilo se na odluku suda da V.J. bude osuđen na 20 godina, a Apelacioni sud u Kragujevcu doneo je presudu o doživotnom zatvoru.

Ovo je četvrta izrečena kazna doživotnog zatvora u Srbiji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()