Jezivi detalji nesreće na Milošu Velikom: Jedna osoba stradala, dve povređene

Nesreća se dogodila kod obilaznice kod Beograda

03.09.2023. 17:54
  • Podeli:
Policija MUP Hitna Tanjug Zoran Žestić-64661bfcbefae.webp Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Jedna osoba je stradala, a dve su povređene u stravičnom sudaru koji se oko 16 časova dogodio na auto-putu Miloš Veliki kod obilaznice oko Beograda, potvrđeno je Tanjugu.

Prema nezvaničnim saznanjima vozač "fijata" vozio je suprotnim smerom na auto-putu, nakon čega je pokušao da izbegne vozilo "Hjundai" koje mu je dolazilo u susret. Međutim, automobili su se ipak sudarili.

Automobil koji je išao kontra-smerom je nakon kontakta preleteo razdelnu bankinu i zapalio se. U drugom automobilu, žena koja je vozila, ostala je zarobljena u vozilu nakon udesa. Ona je uz pomoć vatrogasaca, izvučena iz kola i predata ekipi Hitne pomoći, piše Informer.

Vozač "hjunadija" i suvozač "fijata" prevezeni su u KBC Zemun, a požar je ugašen.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da je obustavljen saobraćaj zbog nesreće na auto-putu E-763, Obrenovac - Surčin, u smeru ka Beogradu kod nadvožnjaka Jakovo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()