Jezivi detalji ubistva kod Sjenice: Nož sevnuo posle svađe svekrve i snaje

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati

29.05.2024. 10:35
  • Podeli:
policija, hapšenje, policajac pixabay-6617aaf8df834.webp Foto: Pixabay

Žena (66) iz sela kod Sjenice ubijena je jutros nakon svađe sa snajkom koja se razvodila od njenog sina, pišu beogradski mediji.

Zločin se dogodio jutros nešto pre 8 časova u porodičnom domu.

"Porodica već neko vreme ima problema,. Naime, sin ubijene i njena snaja su u procesu razvoda. Međutim, sumnja se da je sada svađa snaje i svekrve eskalirala. Nakon žučne svađe snaja je dograbila kuhinjski nož i navodno, nekoliko puta izbola sverkvu u porodičnoj kući", rekao je izvor Kurira i dodao:

"Nesrećna žena pokušala je da se odbrani, ali u tome nije uspela. Od zadobijenih povreda je preminula".

Kako se dalje navodi, posle zločina osumnjičena snaja je pobegla.

"Kada je videla šta je uradila, snaja je onako krvava pobegla iz kuće. Krila se u okolini, pešačila je, misleći da će uspeti da se izvuče nakon ubistva. Međutim, brzom i efikasnom akcijom lokalne policije ona je identifikovana, a potom uhapšena" navodi dobro obavešten izvor beogradskog medija.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog porodičnog ubistva nadomak Sjenice. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušana u nadležnom tužilaštvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()