Jezivo nasilje nad psom u Dimitrovgradu: Žena do smrti tukla psa

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak

27.04.2023. 10:56
  • Podeli:
nasilje nad životinjama dimitrovgrad instagram ivan_r_ivanovic-644a39c265319.webp Foto: Instagram/Printscreen/@ivan_r_ivanovic

Na društvenim mrežama pojavio se uznemiravajući snimak nastao u Dimitrovgradu, a na kojem se vidi snimak jezivog nasilja nad životinjama.

Naime, kako se vidi na snimku, starija žena je do smrti tukla psa.

Snimak je nastao pre nekoliko dana, a kako se navodi, policija je pristupila istrazi povodom jezivog iživljavanja nad životinjama.

Video koji je uznemirio javnost počinje kadrom u kojem se vidi starija žena kako sa velikom motkom prilazi kućici iza koje se nalazi malo štene. U tom trenutku, kada se ono pojavilo pred njom, počela je besomučno da ga udara šipkom po celom telu. Pas je počeo da cvili, ali ona nije prestala sa udarima.

Uznemirujući video možete pogledati ovde.

"Kude!? Kude!? Kude!?", čuje se kako žena dok udara nesrećno štene.

Iako je bilo evidentno da je životinja mrtva već posle nekoliko udaraca, žena nije prestajala da ga besomučno udara po celom telu.

Ovaj nezapamćeni slučaj nasilja nad životinjama, počeo je ubrzo da se deli društvenim mrežama, gde su ljudi zbog svireposti u šoku odustajali od gledanja nakon svega par sekundi.

Kako se saznaje, žena sa video snimka identifikovana je i ubrzo uhapšena.

"Saslušana je i puštena nakon toga, protiv nje će biti podneta krivična prijava", rekli su iz PU Pirot za "Blic".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()