Kaliopi hitno prekinula koncert u Beogradu: Žena (70) se samo srušila, nije joj bilo spasa

Kaliopi je odmah nakon nemilog događaja prekinula koncert i publika je ispraćena iz sale.

04.11.2023. 21:43
  • Podeli:
kaliopi Radule PerisicATAImages-6546ab5c7ac0f.webp Foto: Radule Perisic/ATAImages

Makedonska zvezda Kaliopi Bukle prekinula je svoj večerašnji koncert u MTS dvorani, nakon što je jednoj ženi (70) pozlilo.

Gospođa koja je pristigla na koncert s prijateljicama i ćerkom iznenada je izgubila svest i srušila se, zbog čega je odmah pozvana Hitna pomoć.

Žena je bez svesti prevezena u bolnicu na odeljenje reanimacije. Nažalost, uprkos borbi lekara, starija žena je preminula. 

Kaliopi je odmah nakon nemilog događaja prekinula koncert i publika je ispraćena iz sale. Beogradski mediji navode da je nesrećna žena došla iz Severne Makedonije, kao i da je sama pevačica ovu vest podnela veoma loše i da nije mogla da zaustavi suze niti da se smiri. 

Na lice mesta je stigla i policija, a pevačica je dala izjavu.

Prema nezvaničnim informacijama, Kaliopi će koncert pomeriti za decembar, kako bi ispoštovala ljude koji su došli i kupili kartu za ovaj koncert. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()