Kinez mučki tukao ćerku u javnosti: Kamere sve zabeležile, on odmah uhapšen

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i biće priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

30.10.2022. 15:12
  • Podeli:
policija-pixabay.jpg

Policija je u Beogradu uhapsila kineskog državljanina zbog sumnje da je tukao ćerku (14), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

U saopštenju se V.L. (50) tereti za nasilje u porodici.

Polcija ga je, nakon što se u medijima pojavio video-snimak na kojem tuče ćerku, brzo identifikovala.


Na uznemirujućem snimku koji je objavio Igor Jurić, vidi se kako muškarac devojčicu šutira u stomak, posle čega joj zadaje nekoliko jakih udaraca u glavu. Tinejdžerka u jednom momentu pada na klupu, ali je on podiže vukući je za jaknu. Potom je obara na zemlju i zatim ponovo počinje da je šutira u stomak.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i biće priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()