Kobno prevrtanje čamca: Meštani pronašli telo nestalog muškarca u Zlatarskom jezeru

U potragu su bili uključeni i pripadnici Rezevata Uvac, koji su ustupili katamaran i svo raspoloživo ljudstvo

02.07.2024. 12:13
  • Podeli:
vlasinsko jezero ronioci potraga mup srbije-64edc56e7b51b.webp Foto: MUP Srbije

Na Zlatarskom jezeru, u mestu Vasilići, došlo je do nesreće kada se čamac u kom se nalazio jedan muškarac prevrnuo nasred vodene površine, a potraga za njegovim telom tragično je završena kada je voda izbacila na površinu njegovo telo koje su pronašli meštani.

"Ronioci žandarmerije juče su tokom čitavog dana pretraživali teren, prekinuli su tokom noći i planirali da nastave rano jutros. Međutim meštani su prijavili da je voda izbacila telo", rekli su meštani za RINU.

Na licu mesta na Zlatarskom jezeru u toku je uviđaj, a daljom istragom biće utvrđene okolnosti pod kojima je došlo do ove nesreće.

U potragu su bili uključeni i pripadnici Rezevata Uvac, koji su ustupili katamaran i svo raspoloživo ljudstvo.

Nesreća se dogodila u ponedeljak, prenosi Rina i dodaje da su pripadnici ronilačke ekipe žandarmerije pretraživale teren.

Muškarac srednjih godina upao je u vodu kada se prevrnuo gumeni čamac u kom se nalazio na Zlatarskom jezeru.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()