Kod Leposavića pronađeno telo muškarca: Porodica u petak prijavila nestanak

Njegov nestanak prijavila je porodica, a više ekipa je tokom dana vršilo pretragu terena.

21.10.2023. 19:53
  • Podeli:
Kosovska policija_Foto Reuters-6495a07962e36.webp Foto: Reuters

Telo 62-godišnjeg muškarca srpske nacionalnosti iz Leposavića Lj. K, čiji je nestanak prijavljen juče, pronađeno je stotinak metara od njegove kuće, u obližnjoj šumi, potvrđeno je za Kosovo onlajn u Kosovskoj policiji.

Na teritoriji opštine Leposavić juče je prijavljen nestanak 62-godišnjeg muškarca srpske nacionalnosti, a poslednji put signal njegovog mobilnog telefona je registrovan u blizini mosta na Ibru, rekao je za ranije Kosovo onlajn zamenik direktora Kosovske policije za region sever Veton Eljšani.

Njegov nestanak prijavila je porodica, a više ekipa je tokom dana vršilo pretragu terena.

Za sada nema indicija da je reč o zločinu, sumnja se na samoubistvo, a policija nastavlja istragu radi utvrđivanja činjenica o smrti Lj. K.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()