Lakše povređeno 10 policajaca, privedene 64 osobe

Tokom jučerašnjih manifestacija održanih u okviru Evroprajda nije bilo ozbiljnijih incidenata, a zabeležena su samo dva malo veća sukoba

18.09.2022. 09:24
  • Podeli:
policija_Evroprajd_pride_tanjug.jpg Foto: ZORAN ZESTIC/TANJUG

U subotu je na ulicama Beograda bilo angažovano oko 5.200 pripadnika MUP-a, a 10 policajaca je lakše povređeno, dok je oštećeno pet vozila intervente jedinice MUP-a, a 64 osobe su ukupno privedene.

Ozbiljnijih incidenata nije bilo, a zabeležena su samo dva malo veća sukoba, saopštila je premijerka Ana Brnabić je na sinoćnoj vanrednoj konferenciji za novinare.

"Posebnu zahvalnost svi mi dugujemo pripadnicima MUP i BIA, naših bezbednosnih službi, jer su oni ti koji su obezbedili da Beograd bude siguran grad i da se suzbiju incidenti koje smo imali", rekla je Brnabić.

Ona je ponovila da broj incidenata nije bio veliki, kao ni broj vinovnika tih incidenata, zbog čega su pripadnici policije to uspeli da suzbiju i reše, u skladu sa zakonom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()