Lekari šokirani jezivim detaljima ubistva MMA borca: Stefana krvnici izboli više od 15 puta

Nesrećni momak je bukvalno iskasapljen

28.02.2024. 16:26
  • Podeli:
stefan savic-65db40ef1296a.webp Foto: MMA Savez Srbije

Stefan Savić (23), MMA borac kog su u noći između subote i nedelje na Dorćolu ubili Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), bio je bukvalno iskasapljen, sa više od 15 uboda, piše Informer.

Dobro obavešten izvor Informera kaže da će u obdukcionom nalazu, koji još nije dostavljen tužilaštvu i porodici, biti precizno navedene sve povrede koje je zadobio Savić, ali da su lekari i inspektori bili šokirani kad su videli šta su ubice uradile nesrećnom Stefanu.

"Bio je izboden i isečen po celom telu, sigurno više od 15 puta, a kobni ubod je, kako se pretpostavlja, bio ispod pazuha sa desne strane. Takođe, imao je jezive povrede od batina po telu i glavi u vidu hematoma i modrica, pošto su ga krvnici besomučno tukli i ubadali skoro ceo minut, što se i vidi na snimku zločina", kazao je izvor.

Ubice su kobne noći sačekale Savića ispred kluba i odmah počele da ga ubadaju. Savić je ranjen počeo da beži, ali Gačević i Daničić su ga sustigli na uglu Dobračine i Dunavske ulice, oborili ga na trotoaru i zverski dokrajčili.

Prijavite ubice

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo građane koji imaju bilo kakvu informaciju o osumnjičenim ubicama Vasiliju Gačeviću (23) i Marku Dainčiću (23) jave beogradskoj policiji na telefone 011/279-74-77, 066/889-42-07, 066/878-23-05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Talentovani MMA borac juče je sahranjen na groblju u Boleču, gde su ga na večni počinak ispratili porodica, prijatelji i poznanici kojih je bilo više od hiljadu. Potresne scene mogle su se videti na groblju, a nisu izostali ni beli baloni, kao ni srpske zastave jer je ubijeni Savić branio boje naše zemlje. Uz nekoliko potresnih govora, među kojima je bio najemotivniji sestrin, koja je između ostalog navela:

"Nedostajaćeš mami jer si ti njen sin, njeno jedro i njena snaga. Nedostajćeš tati za planove, jer je imao velike planove za tebe..."

Posle sahrane, članovi Savićeve familije i prijatelji, kao i saoborci iz kluba u kom je trenirao, masovno su na društvenim mrežama delili poruke u kojima mole da se ubice nađu i privedu pravdi. Prvobitno je MMA klub u kom je trenirao Stefan Savić objavio sledeći post:

"Srbi, sugrađani i svi dobri ljudi, ukoliko raspolažete bilo kakvim informacijama zločinu koji se dogodio nad našim Stefanom, molimo Vas pišite nam!"

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()