Likvidiran ubica policajca Nikole iz Loznice: Dačić se uputio na lice mesta

Likvidiran u okolini Loznice

19.07.2024. 13:54
  • Podeli:
policija srbija mup rs (2)-64fb6fc2051ec.webp Foto: MUP R Srbije

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica policajca Nikole Krsmanovića.

"Pripadnici policije likvidirali su u okolini Loznice ubicu policajca,” izjavio je Dačić.

Ministar Dačić se uputio na lice mesta.

Kako se saznaje ubica Albanac Faton Hajrizi likvidiran je u ulici Drinska 21 u Loznici, nakon što je pružao otpor policiji.

Nešto ranije kada je MUP Srbije objavio fotografiju osumnjičenog za zločin, neko od meštana je javio da je osobu sa tim opisom video kod nekadašnje Viskozine crpne stanice. 

Pripadnici MUP-a su u velikom broju blokirali čitav kraj i Drinsku ulicu i kod broj 21 su likvidirali Albanca, pišu Novosti.

Podsetimo, u Loznici je preksinoć prilikom kontrole vozila na punktu u Lipničkom Šoru, nakon što su policijski službenici zaustavili vozilo tutinskih registarskih oznaka, jedna osoba pucala u dvojicu službenika.

Nikola Krsmanović je preminuo u bolnici, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić ranjen u rame. Napadač je pobegao, a taksista je uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

U automobilu je pronađen pasoš izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (1991) i nemačka lična karta, ali nije bilo reč o tom licu, već je odbegli napadač bio Faton Hajrizi. 

Naknadno je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport napadača, kao i njegova supruga u Mladenovcu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()