Lokalizovan požar koji je izbio u zgradi "Borbe" u Kosovskoj ulici

Nema povređenih, a uzrok je za sada nepoznat

29.01.2024. 20:34
  • Podeli:
lokalizovan požar u knez mihailovoj, vaikiki - 25 jan 2024 - foto Tanjug Rade Prelić (2)-65b2c28cb58c4.webp Foto: Tanjug/Rade Prelić

U zgradi "Borbe" u Kosovskoj ulici večeras je izbio požar, koji je u međuvremenu lokalizovan, saznaje Tanjug.

MUP-u je u 18:44 časova javljeno da se u Kosovskoj ulici vidi veća količina dima oko zgrade ''Borbe''. 

Na lice mesta poslata su dva navalna vozila, auto cisterna, komandno vozilo i lestve sa 18 vatrogasaca iz VSJ Zvezdara, navalno vozilo i auto cisterna sa osam vatrogasaca iz VSJ Voždovac. 

Dolaskom na lice mesta u 18.50 časova zatečen je dim na pomenutoj lokaciji. Nakon detaljne pretrage utvrđeno je da na medjuspratu, između prizemlja i prvog sprata gori izolazija na cevima od grejanja na površini od oko četiri kvadratna metra. 

Požar u kojem nije bilo povređenih i čiji je uzrok za sada nepoznat je lokalizovan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()