Mesec dana pritvora za dvoje osumnjičenih za pomoć Hajriziju pri bekstvu iz zatvora

Terorista je 6. jula pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bekstvo iz zatvora

22.07.2024. 17:17
  • Podeli:
faton hajrizi - 4 maj 2024 - foto Printscreen Youtube KTV - Kohavision-6698eb611d4b2.webp Foto: Printscreen/Youtube/KTV - Kohavision

Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je jednomesečni pritvor za dve osobe osumnjičene da su pomogle Fatonu Hajriziju u bekstvu iz zatvora u Smrekonici, preneo je danas Reporteri.

Iz suda je saopšteno da je usvojen zahtev Osnovnog tužilaštva u Mitrovici za određivanje mere pritvora okrivljenima, i da je njima određena mera jednomesečnog pritvora.

Takozvana kosovska policija uhapsila je juče muškarca osumnjičenog da je pomogao Hajriziju u bekstvu iz zatvora pre dve nedelje i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Faton Hajrizi je 6. jula pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bekstvo iz zatvora.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Hajrizija u petak u blizini Loznice, nakon što je u sredu uveče ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića

Hajziri je u petak, kada ga je policija pronašla posle dvodnevne potrage, pucao na pripadnike policije, nakon čega je likvidiran.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()