MUP: Dojave o postavljenim bombama u školama bile lažne

Iz MUP-a su naveli da je prijave o postavljenim bombama dobilo više škola na području Beograda

13.12.2023. 20:26
  • Podeli:
policija srbija mup rs (2)-64fb6fc2051ec.webp Foto: MUP R Srbije

Više škola u Beogradu dobilo je ranije danas dojave o postavljenim bombama, nakon čega je nastava obustavljena, a provere u nekim školama još traju.

Kako je agenciji Beta potvrđeno iz ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnici policije su na terenu, a kontradiverzioni pregledi koji su završeni u nekim školama su pokazali da su dojave o postavljenim bombama bile lažne.

Iz MUP-a su naveli da je prijave o postavljenim bombama dobilo više škola na području Beograda, ali nisu bile dostupne informacije koliko je škola u pitanju, niti koje su to škole.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()