MUP: Napad na volonterku Demokratske stranke ni na koji način nije politički motivisan

Policija je sinoć odmah po prijavi događaja izašla na lice mesta i intenzivno radi na pronalasku počinioca

17.12.2023. 09:58
  • Podeli:
policija u beogradu, autokomanda - 22 okt 2023 - foto tanjug vladimir šporčić (2)-655b10324782d.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Sinoćnji napad na volonterku Demokratske stranke (DS) ni na koji način nije politički motivisan niti ima veze sa izborima, saopštio je danas MUP.

Beogradskoj policiji sinoć je prijavljeno da je u Ulici Koste Nađ na Zvezdari nepoznati muškarac udario sedamdesetjednogodišnju ženu, koja je na današnjim izborima trebalo da bude kontrolor ispred Demokratske stranke, i ukrao joj torbu, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Policija je odmah po prijavi događaja izašla na lice mesta, preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, intenzivno radi na pronalasku počinioca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()