MUP objavio fotografije i raspisao potrage za osumnjičenima za ubistvo MMA borca

Policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd

26.02.2024. 21:13
  • Podeli:
stefan savić Instagram@arenafighttv-65db220866e1b.webp Foto: Instagram@arenafighttv

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu identifikovali su dvojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo nad dvadesettrogodišnjim Stefanom Savićem u Dunavskoj ulici u Beogradu.

Mladić, MMA borac i reprezentativac Srbije, preminuo je u noći 25. februara usled zadobijenih ubodnih rana, dok je drugi tridesetdvogodišnji mladić zadobio teške telesne povrede, dodaje se u saopštenju.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (2001) i Markom Daničićem (2001) raspisane su potrage, a MUP je objavio i njihove fotografije.

Foto: MUP Srbije

Policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici, navodi se u saopštenju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()