Muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu

Pokušana je reanimacija, ali je on uprkos naporima lekara preminuo.

13.03.2024. 10:50
  • Podeli:
hitna pomoć Zavod za hitnu medicinsku pomoć (2)-654a4c7d4a123.webp Foto: Zavod za hitnu medicinsku pomoć

Urgentne ekipe Zavoda za hitnu pomoć su u Novom Sadu intervenisale 92 puta u proteklih 24 sata. Zabeležene su tri saobraćajne nezgode, a jedna osoba je nastradala.

Hitna pomoć je u toku jučerašnjeg dana intervenisala 57 puta, a u toku noći 32 puta.

Ekipe Hitne pomoći izašle su  na mesto tri saobraćajne nezgode u kojoj je povređeno dvoje lice, dok je jedno lice podleglo povredama.

Saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice poginulo, dogodila se oko 05.30 časova na raskrsnici ulica Rumenačke i Kornelija Stankovića. Prema rečima dr Zorana Krulja na mesto nesreće izašle su dve ekipe hitne pomoći.

Zatečen je muškarac bez svesti i u teškom stanju. Pokušana je reanimacija, ali je on uprkos naporima lekara preminuo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()