Muškarac u Vršcu prijavo policiji da je bio otet: Privedeni osumnjičeni, u toku istraga

Brojni beogradski mediji preneli su da se u Vršcu dogodila otmica sina poznatog biznismena iz tog grada, čiji je motiv bio novac

18.03.2024. 12:35
  • Podeli:
policija srbija mup rs (2)-64fb6fc2051ec.webp Foto: MUP R Srbije

Jedan muškarac prijavio je juče oko 14.30 policiji u Vršcu da je bio žrtva napada i otmice, potvrđeno je za portal Nova.rs iz MUP. Policija je pronašla i privela sve osumnjičene koje je navodna žrtva označila kao otmičare i nastavlja rad na ovom slučaju.

„Jedno lice je juče oko 14.30 došlo samo u policijsku stanicu u Vršcu i prijavilo da je žrtva otmice. Brzim operativnim radom policija je pronašla osobe koje je naveo, one su privedene i njima je određeno zadržavanje“, rečeno je iz policije.

Policija je nastavila da se bavi ovim slučajem u smislu rasvetljavanja samog događaja, a trebalo bi da u narednom periodu budu obavljeni razgovori, pregledani snimci sa sigurnosnih kamera kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo.

Podsetimo, brojni beogradski mediji preneli su da se u Vršcu dogodila otmica sina poznatog biznismena iz tog grada, čiji je motiv bio novac.

„Dvojica osumnjičenih zaskočili su mladića i ugurali ga u gepek automobila, dok se uloga trećeg osumnjičenog i dalje ispituje“, kazao je neimenovani izvor beogradskih medija i dodao da je jedan od privedenih sin penzionisanog policajca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()