Muškarac ubijen u Jarku kod Sremske Mitrovice, policija traga za osumnjičenima

Sumnja se je ubistvu prethodila svađa ubijenog sa dvojicom osumnjičenih

24.03.2023. 14:25
  • Podeli:
srpska policija mup srbije (2)-63ce52d6b43cd.webp Foto: MUP RS

Muškarac D.J. (54) iz Jarka, ubijen je sinoć u tom mestu kod Sremske Mitrovice, a policija traga za dvojicom osumnjičnih.

Policiji je sinoć oko 22 časa prijavljeno da su dve osobe ostavile muškarca ispred kuće u Ulici Nova broj 1 u Jarku, a Hitna pomoć je po dolasku konstatovala njegovu smrt, saznaje Tanjug.

Sumnja se je ubistvu prethodila svađa D.J. sa osumnjičenima B.J. i N.S.

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici je naložilo obdukciju. Tužilastvo je takođe naložilo policiji da nakon hapšenja osumnjičenima odredi zadržavanje do 48 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()