Mutne radnje u bloku 70: Otkriveno nelegalno priređivanje igara na sreću na Novom Beogradu

privremeno je oduzet veliki broj automata, a protiv osoba koje su organizovale igre na sreću biće podnete krivične prijave nadležnom

31.05.2024. 14:58
  • Podeli:
aparati za igre na srecu foto Pixabay-1669626694953.webp Foto: Pixabay

Inspektori Uprave za igre na sreću su  u akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Beograda, u bloku 70, u okviru kineskog tržnog centra, otkrili nelegalno priređivanje igara na sreću na automatima.

U jučerašnjoj akciji otkriveno je da su u ugostiteljskom objektu "In" priređivane igre na sreću na automatima bez odobrenja Uprave. 

Tom prilikom privremeno je oduzet veliki broj automata, a protiv osoba koje su organizovale igre na sreću biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršila krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću, saopštila je  Uprava za igre na sreću.

Pomenutom akcijom Uprava za igre na sreću nastavlja sa kontinuiranim delovanjem u cilju onemogućavanja neovlašćenog organizovanja igara na sreću i suzbijanja sive ekonomije u ovoj oblasti, navedeno je u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()