Najnovije informacije o stanju mladića koji je izboden u Knez Mihailovoj ulici

Njega je napadač ubo nožem u grudi i tako mu oštetio plućnu maramicu

05.12.2023. 15:55
  • Podeli:
pxl-070322-92372733-photo-miroslav-lelaspixsell-hitna-pomoc.jpg Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

A. V. (25) iz Beograda koji je izboden u nedelju sat nakon ponoći operisan je u Urgentnom centru i njegovo stanje je stabilno, saznaje "Telegraf.rs".

"Mladića je operisao grudni hirurg. Izašao je sa odeljenja intezivne nege. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno", kaže sagovornik.

Podsećanja radi, mladić je nožem uboden u grudni koš dok se šetao Knez Mihailovom ulicom. Prema rečima svedoka njemu je mladić zatražio cigaretu, ali je on rekao da "nema i da produži dalje". Prema njihovim rečima, napadač se vratio i ubo ga nožem u grudi.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Potraga za napadačem je u toku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()