Najnoviji snimak potrage za Dankom Ilić: 50 pripadnika Žandarmerije na terenu

Policija danas opsežno pretražuje put od Zlota do Sumrakovca gde teče Zlotska reka

13.04.2024. 13:23
  • Podeli:
danka banjsko polje-661a6a9c3addb.webp Foto: MUP

U potragu za telom devojčice Danke Ilić priključilo se i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, a akcijom pretrage terena rukovodi načelnik Policijske uprave Bor Zoran Milijić.

Od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su intenzivno radili na detaljnoj pretrazi šireg i užeg područja u ovom delu Borskog okruga.

Policija danas opsežno pretražuje put od Zlota do Sumrakovca gde teče Zlotska reka, u potrazi za telom malene Danke Ilić (2). Na pola puta do Sumrakovca, vatrogasna ekipa zaustavila je našu ekipu i ne dozvoljava dalji prolaz. Put je u tom smeru blokiran.

Podsetimo, D. D. i S. J. sumnjiče se da su 26. marta udarili automobilom malenu Danku, mislili su da je mrtva i njeno telo ubacili u gepek, ali je devojčica bila živa i u jednom momentu se probudila.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()