Napad nožem u Novom Sadu: Trojica mladića povređena na Štrandu

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja

06.06.2024. 09:54
  • Podeli:
Štrand gradske priče una-65119a9300c11.webp Foto: Una

Trojica mladića su noćas oko 23 sata zadobila povrede kod lokala na novosadskom Štrandu, saznaje Tanjug.

Oni su prevezeni u Urgentni centar i kako Tanjug saznaje zadobili su povrede u vidu posekotina. 

Dvojica mladića su 2003. godište, dok je treći 2006. 

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Portparol Hitne pomoći Zoran Krulj rekao je za 021.rs da su dvojica mladića zadobila ubodne rane od hladnog oružja, dok je treći bio bez vidljivih ubodnih rana.

Lekari Hitne pomoći su na licu mesta zbrinuli mladića od 18 godina koji je u hemodinamski nestabilnom stanju prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Drugi mladić star 21 godinu prevezen je u Urgentni centar u stabilnom stanju, dok je treći, takođe star 21 godinu, bez povreda, sa saniranim subjektivnim tegobama, nakon pregleda u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar na hirurgiju.

Nisu poznati drugi detalji ovog sukoba, kako je do njega došlo i da li su učestvovale još neke osobe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()