Napadač na žandarma iz Novog Pazara, utvrđuje se da li je povezan sa vehabijama

MUP je ranije saopštio da je napadač iz samostrela pucao na žandarma M. J. i pogodio ga u vrat

29.06.2024. 15:23
  • Podeli:
napad na žandarma ispred ambasade izraela u beogradu, 29 jun 2024 - foto Borislav Zdrinja ZIPAPHOTO ATAImages-66800a764594f.webp Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Nadležni organi Srbije utvrđuju da li je napadač koji je jutros samostrelom ranio žandarma ispred izraelske Ambasade povezan s vehabijama, saznaje Tanjug.

Napadač je, kako saznaje Tanjug, iz Novog Pazara i sumnja se da je napad na žandarma teroristički čin 

Zbog povezanosti sa terorizom slučaj bi trebalo da bude u nadležnosti Javno tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu. 

MUP je ranije saopštio da je napadač iz samostrela pucao na žandarma M. J. i pogodio ga u vrat. 

Povređeni M. J. u samoodbrani je upotrebio oružje i savladao napadača, koji ne od posledica ranjavanja preminuo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()