Napeto na Vračaru: Policija završila uviđaj i odnela predmet za koji se sumnja da je bomba

Sumnjivi predmet ubacio je radnik sa obližnjeg gradilišta, koji je najpre razbio staklo na izlogu

16.09.2024. 11:54
  • Podeli:
sumnjiv predmet na vračaru kod kalenić pijace - 16 sept 2024 - foto TANJUG VLADIMIR ŠPORČIĆ-66e80645476ca.webp Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Policija je na Vračaru, gde je kod pijace Kalenić u jednom restoranu prijavljen predmet za koji se pretpostavlja  da je  bomba, završila uviđaj i odnela sumnjivu napravu, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

U Ulici Kursulina 41, gde se nalazi restoran "Bella Via" u koje je pronađen sumnjivi predmet, posle gotovo dva sata je normalizovan saobraćaj, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta.

Uviđaj su obavili pripadnici policije i interventne jedinice, a u MUP-u još ne mogu da potvrde da li je u pitanju bila bomba.

Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, napravu za koju se sumnja da je bomba u pomenuti restoran ubacio je radnik sa obližnjeg gradilišta koji je najpre razbio staklo na izlogu, a potom ubacio predmet. Tom prilikom niko nije povređen.

Sve to je video radnik restorana koji je pozvao policiju.

Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, lice koje je počinilo ovo delo je privedeno, a na informativni razgovor pozvan je i vlasnik restorana i zaposleni radnik koji je video šta se dogodilo.

Na izlogu restorana vidljivo je oštećenje koje su pripadnici policije obeležili.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()