Nasilje u porodici: Određen pritvor osumnjičenom za pretnje supruzi ubistvom

Sud je prihvatio predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu

18.03.2024. 21:48
  • Podeli:
pritvor, zatvor - shutterstock-658ef341dfdb1.webp Foto: Shutterstock

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan uhapšeni Z. A. zbog sumnje da je počinio krivično delo ''nasilje u porodici'', saopšteno je iz tog tužilaštva.

On se sumnnjiči da je svojoj supruzi Ž. A, u alkoholisanom stanju sa 1,51 promila alkohola u organizumu, pretio da će da je ubije držeći nož u ruci, a sve u prisustvu njihovog zajedničkog sina. 

Pred javnim tužiocem se osumnjičeni branio ćutanjem, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je i u ranijem vremenskom periodu dva puta prekršilo izrečene mere zabrane prilaska oštećenoj, kao i da postoje okolnosti koje ukazuju da će ponoviti delo i uticati na oštećenu, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom, koji je rešenjem suda i određen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()