Nastavak suđenja: Duško Šarić stigao u sud sa slobode

On je bio u bekstvu od 14. aprila 2022, kada su uhapšeni pripadnici ove grupe, sve do 4. januara ove godine, kada se predao pravosudnim organima

22.04.2024. 10:13
  • Podeli:
duško šarić, 22 april 2024 - foto Tanjug Sava Radovanović-66262e7355e5c.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Duško Šarić stigao je sa slobode u Specijalni sud u Beogradu, gde bi danas trebalo da mu se nastavi suđenje povodom optužbi da je bio član organizovane kriminalne grupe svog rođenog brata Darka Šarića

Duško Šarić je danas prvi put od početka suđenja došao sa slobode pošto je sud prihvatio jemstvo od 800.000 evra u nepokretnostima i pritvor mu zamenio kućnim pritvorom uz elektronski nadzor. 

On je bio u bekstvu od 14. aprila 2022. godine kada su uhapšeni pripadnici ove grupe, sve do 4. januara ove godine kada se predao pravosudnim organima.

Pripadnici ove grupe, na čijem je čelu prema optužnici bio Darko Šarić, terete se za više krivičnih dela, između ostalog i planiranje ubistva svedoka-saradnika Nebojše Joksovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()